ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ:

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Οργανωτική Επιτροπή

 • Δήμητρα Δασκαλάκη

  Δήμητρα Δασκαλάκη

  Strategy & Issue Director, Weber Shandwick
  Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Από το 1992 εργάζεται στο χώρο της Επικοινωνίας και των ΜΜΕ, έχοντας περάσει από σημαντικές διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες και ομίλους, όπως ο Όμιλος ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ASTIR PALACE VOULIAGMENI, η INTERAMERICAN, το GRAND RESORT LAGONISSI, η ΙΜΑΚΟ S.A. και η ELBISCO S.A. Από τον Οκτώβριο του 2013 είναι Strategy & Issue Director στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Weber Shandwick του Ομίλου McCann.

 • Σίσσυ Ηλιοπούλου

  Σίσσυ Ηλιοπούλου

  Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Company
  Η Σίσσυ Ηλιοπούλου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος, με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των εταιρικών υποθέσεων και της επικοινωνίας καθώς και στους τομείς της εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης. Για 15 χρόνια ηγείται της διαμόρφωσης της εταιρικής φήμης, της ολοκληρωμένης επικοινωνίας, των Σχέσεων με ΜΜΕ, της ενσωμάτωσης των Digital & Social Media στο μείγμα της επικοινωνίας, των εταιρικών υποθέσεων και της διαχείρισης κρίσεων αλλά και της χάραξης στρατηγικής και της επικοινωνίας της βιώσιμης ανάπτυξης σε πολυεθνικές, κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, όπως η Coca-Cola Tρία Έψιλον, Novartis Pharmaceuticals, Όμιλος Coca-Cola Hellenic Bottling Company.
  Το 2015, έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, αναλαμβάνοντας έναν διευρυμένο ρόλο σε επίπεδο κεντρικών γραφείων μητρικής εταιρίας, στον Όμιλο της Coca-Cola Hellenic Bottling Company, που αποτελεί κορυφαίο εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company με δραστηριότητες σε 28 χώρες.
  Eίναι ιδρυτικό μέλος του τομέα εταιρικών υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει διατελέσει μέλος επιστημονικών επιτροπών και ομάδων εργασίας του Eλληνο-Aμερικάνικου επιμελητηρίου, του Ελληνικού δικτύου για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και του Quality Net Foundation, για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στις ελληνικές επιχειρήσεις.
  H Σίσσυ Ηλιοπούλου έχει πτυχίο Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Εθνικό Πανεπιστήμιο και κάτοχος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Aberystwyth).

 • Φωτεινή Μπαμπανάρα, Msc

  Φωτεινή Μπαμπανάρα, Msc.

  Επικεφαλής τμήματος Επικοινωνίας, μέλος Leadership team (LT), Novartis Hellas
  Ξεκίνησε την καριέρα της στον κλάδο της Επικοινωνίας το 1995 κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει πλούσια εμπειρία στους τομείς Εταιρικής Φήμης & Επικοινωνίας, Διαχείρισης Κρίσεων, Διαλόγου με ΚΟLs, Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιωσιμότητας, Ανάπτυξης σχέσεων με τα ΜΜΕ, Digital & Social media, Ολοκληρωμένων Επικοινωνιακών Καμπανιών για σημαντικά brands και οργανισμούς έχοντας μάλιστα αποσπάσει πολλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Από το 2011 κατείχε τη θέση General Manager στη Hill+Knowlton Strategies. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό& Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing &την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 • Νίνος Ιωάννης, ΜΒΑ

  Ιωάννης Νίνος, ΜΒΑ

  Managing Director/Owner Ninos& Associates Financial Advisors & Brokers
  Marketing, Communications & B2B Director Prime Insurance up to Oct. 2015

  Ο Ιωάννης Νίνος ξεκίνησε στον Χρηματοοικονομικό χώρο, μετά τις μεταπτυχιακές του σπουδές ΜΒΑ Management & Marketing στο Adelphi University New York, to 1995 στην Intertrust Mutual Funds, μέλος του Ομίλου Interamerican, στην Διεύθυνση Πωλήσεων. Από το 1997 έως το 2010 κατείχε Διευθυντικές θέσεις στον Όμιλο INTERAMERICAN πάντα με αντικείμενο τον χώρο των Πωλήσεων, Marketing και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Το 2010 Δημιούργησε την Ninos & Associates Financial Advisors & Insurance Brokers όπου διατηρεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα διετέλεσε Marketing, Communications & B2B Director στην Prime Insurance. Είναι κάτοχος ΒΑ in Economics από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πιστοποιημένος Financial Planner Eficert/KPMG, μέλος του Δ.Σ. της Hellenic Financial Planners Association και Μέλος του Δ.Σ. της Gama International Hellas.

 • Γεράσιμος Στανίτσας

  Γεράσιμος Στανίτσας

  Ανώτερος Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια
  Ο Γεράσιμος Στανίτσας είναι Ανώτερος Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Έχει διατελέσει Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου και έχει εμπειρία 27 ετών σε διάφορες θέσεις ευθύνης εντός του Ομίλου ΕΛΠΕ. Πριν ενταχθεί στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, είχε συνεργασθεί με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και έχει διατελέσει Πρόεδρος/Μέλος ΔΣ εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει ενεργό δράση σε αντίστοιχους φορείς (Μέλος ΤΕΕ, EACD, ΤΕΥΠ-ΕΕΔΕ, ΕΙΠ). Είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια (Μέντωρ ΣΕΝ, ΣΕΒ, TEDxNTUA) και συγγραφέας άρθρων σε ελληνικά και ξένα έντυπα. Είναι Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος MASc από το Πανεπιστήμιο του Waterloo Καναδά.

Επιτροπή Νομιμοποίησης: 7 μελής (απαρτία 5 μέλη)

Απαρτίζεται από:

 • Τρεις (3) ακαδημαϊκούς που συμμετέχουν στη διαδικασία
 • Έναν (1) εκπρόσωπο-στέλεχος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος)
 • Έναν (1) εκπρόσωπο – στέλεχος ΕΔΕΕ (τομέας Δημοσίων Σχέσεων)
 • Δύο (2) στελέχη Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων

Ρόλος και Αρμοδιότητες:

 • Η αξιολόγηση της εγκυρότητας των υποψηφιοτήτων με βάση τα κριτήρια πρωτοβάθμιας αξιολόγησης
 • Η παραπομπή των προκριθεισών υποψηφιοτήτων στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης, δηλαδή επιλογή των υποψηφιοτήτων που πληρούν τα κριτήρια για την τελική αξιολόγηση – shortlisting

 

Επιτροπή Αξιολόγησης: 7 μελής (απαρτία 5 μέλη)

Απαρτίζεται από:

 • Τρεις (3) Ανώτατους Καθηγητές Πανεπιστημίων
 • Ένα (1) Ανώτατο - στέλεχος του ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος)
 • Ένα (1) Ανώτατο στέλεχος του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών)
 • Ένα (1) μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων
 • Ένα (1) Ανώτατο στέλεχος ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας)

Ρόλος και Αρμοδιότητες:

 • Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που προέκρινε η Πρωτοβάθμια Επιτροπής Αξιολόγησης, σύμφωνα με τα τεθέντα κριτήρια αξιολόγησης
 • Η λήψη απόφασης για τυχόν διαφωνίες, ενστάσεις ή ισοψηφίες που προέκυψαν κατά την αξιολόγησης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης
 • Η ανάδειξη των καλύτερων υποψηφιοτήτων με βάση τα κριτήρια της δευτεροβάθμιας αξιολόγησης.
 • Η ανακοίνωση των νικητών για κάθε θεματική ενότητα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης μαζί με τους επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης και της Επιστημονικής Επιτροπής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κα Μαρία Καψιμαλάκου
τηλ: 210-2112000 (εσωτ. *708)