ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ:

Δύο λόγια για το θεσμό:

Ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο υλοποίησης της αποστολής και του οράματος του, αναπτύσσει το θεσμό των βραβείων “Corporate Affairs Excellence Awards”.

Οι αλλαγές που έχουν επέλθει σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η διαφοροποίηση του βαθμού επιρροής των κοινωνικών εταίρων αλλά και η ανάδειξη νέων κοινών που επηρεάζονται ή επηρεάζουν τη λειτουργία ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης, η μείωση των κονδυλίων για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών, η ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η διεθνής τάση για μεγαλύτερη επένδυση στην εταιρική μάρκα (corporate brand), αναδεικνύουν την ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση και προοπτική στον τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων & της Επικοινωνίας, ως εκείνον τον τομέα που μπορεί να συγκεράσει επιτυχώς τα παραπάνω.

Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή:

  • Γίνετε υποψήφιοι για την επιλογή και βράβευση σας ως μια κορυφαία εταιρία ή επαγγελματίας με εξαιρετική δράση στον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων.
  • Η διάκριση, αποτελεί σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας και σκληρής δουλειάς σας για την υλοποίηση επιτυχημένων πρακτικών.
  • Μπορείτε να προβάλλετε στο ευρύτερο κοινό την επιτυχία της βράβευσης αξιοποιώντας το λογότυπο των “Corporate Affairs Excellence Awards”.

Οι Υποψηφιότητες για των Corporate Affairs Excellence Awards, περιλαμβάνουν δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν είτε πλήρως, είτε η πιλοτική τους φάση μεταξύ 01.01.2010 και 31.12.2011.

Τελική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012.

Παράταση 10/10/2012

Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων: 28/09/2012

Τελετή Απονομής: 19/11/2012, 18:30